Profi papírvirág készítés

Csodás papírvirágok készítését tanulhatod meg tőlem. Fotózáshoz, lakásdíszítéshez, ajándékcsomagoláshoz, esküvői csokorként, esküvői gyűrűtartóként, asztaldísznek..... 

Fotók és virágok: SUSA DOSA, Drama Bambina :) >> DRAMA BAMBINA <<

Workshop program:

Ezen a tanfolyamon 4 féle virág készítését tanulhatod meg krepp papírból. A virágok amint a képeken is láthatod különleges díszei lehet a lakásnak, esküvői asztalnak, fotósok elegáns és bohém díszként használhatják. Felsorolni sem lehet a tágas használati körét azon túl hogy esztétikailag bármilyen helyzetben kimagasló figyelmet kelt!

A képzés tartalmazza a szükséges anyagokat és eszközöket, semmit nem kell hozni!

Program 4 - 4,5 óra:

- Ismerkedés a papírral és a szükséges eszközökkel. Itt kitérek arra is hogy mit fontos használni , melyik papírminőség jó és melyik nem, hogyan rögzíthetjük a virág elemeket különböző felületekre. ( falra? hajdísznek? szálas virágként?)

- A virágok elkészítése sablonok segítségével történik. Türelmes és barátságos emberként senkit nem hagyok cserben. Lépésről-lépésre mutatom a virágok születését. A virágokat folyamatosan készítjük, de minden újabb virág típus között tartunk 5-10 perces szünetet.

Az elsajátított tudás alapján képes leszel saját csokor, fali dísz vagy hajdísz készítésére a jövőben! Természetesen az általad alkotott virágokat haza viheted és a sablont is megkapod hogy tovább tudj alkotni.

- Frissítő italt, teát és rágcsálni valót kínálok a szünetben. 

Workshop ára: 27.5oo Ft / fő

A képzés helye: SZERVEZÉS ALATT

Jelentkezni Facebook üzenetben: @Studio22Tata